Selecteer een pagina

Digitale ijsjes

Zin in een digitaal ijsje? Vanille, framboos, aardbei of chocola? Proef de heerlijke smaken van onze academie in een hele reeks filmpjes. Laat u verrassen door onze sterke smaakmakers in beeld, muziek en woord. 

KABA

Een KABA vol schatten. Een KABA vol verbeelding. Een KABA die als een lopend vuurtje door alle klassen van de academie raast. Mmmhhhmmmm…het ruikt hier naar KABA! 

BADSCHUIM

Ooit al een bad genomen met muziek-, beeld- en dramaschuim? Onze KAmielkes doen dat elke week. Ze worden er niet alleen vrolijk van maar gaan er ook heerlijk naar ruiken. De geur van spelplezier is zoet. 

OE…IE…AA 

OE…IE…AA 

Hoeveel verhalen kun je vertellen met deze klanken? 

ONEINDIG VEEL! 

De leerlingen woordinitiatie spelen met hun hele lijf de leukste en spannendste verhalen. Dit smaakt naar meer. 

BOEM

Kom en zing maar met ons mee.  Sla op de trom en beweeg!  Kleine muzikanten maken grootse muziek in de les muziekinitiatie 

STAP VOOR STAP

Kijk je mee…stap voor stap? 

Wandel je mee door de beeldateliers? 

BANAAN

Kromme bananen zijn echt passé. Jonge muzikanten daarentegen zijn hipper dan ooit tevoren! Ze zingen, bewegen, tokkelen, blazen, slaan, … kortom, ze laten zich van hun allerschoonste kant horen. 

WIJ HOUDEN VAN …

ik moet je iets vertellen, maar luister nu toch eens, hoe kan ik het uitleggen. Ik hou ervan. Echt waar. En nog het meest hou ik van…. je kunt het toch wel raden hé? Goed zo, je kent me! 

VRIJ ALS EEN VOGEL …

In mijn hoofd en met mijn handen ben ik zo vrij als een vogel. Kleurrijk en ook stralend wit. In de lucht, op het land en in het water. Heb je me al gevonden? 

Jodeleeeiiieee

Muziek maken met gekende en minder bekende deuntjes. Musiceren met je zus, je broer, je vrienden of alleen. Thuis of op de academie. Altijd leuk! 

TRANSFORMATIE

Iemand anders worden buiten alle proporties. Je smijten en ervoor gaan. Erover en erop! Van de grootste Belgicist tot de stoerste vlogger. 

WAAAAWWW! 

Kijk je ogen uit!  

Verrassende materialen, kleuren, vormen. 

Luister naar het verhaal. 

DINSDAG

Geen dag zo doordeweeks als dinsdag.  

Maar een opmerkzaam oog ziet veel. 

Ode aan de voorbijganger. 

GOING HOME

Of gewoon thuiskomen in je eigen muziek.  

In je eigen compositie. 

Ook dat doen onze leerlingen. 

CODE ROOD 

Code rood daagt uit. Code rood inspireert. Code rood kan ons niet stoppen. Creëren in code rood. 

LIEFDE VOOR MUZIEK 

Gedreven en enthousiast. En met liefde, oh…zoveel liefde voor muziek. De volwassen leerlingen muziek zijn niet te stoppen.

TO SPEAK OR TO SPEECH 

Spreken. Graag spreken. Graag in het openbaar spreken. Jezelf en je medeleerlingen graag horen spreken. Enfin. Al doende leer je het (graag doen). 

Volg ons op Facebook & Instagram

Kunstacademie Zwevegem

Transfostraat 13

8550 Zwevegem

056 / 71 69 76

info@kazwevegem.be

Kunstacademie Zwevegem