Selecteer een pagina

Volwassenen 

Instrument + muziekatelier 

Uurrooster + info 

Je houdt van muziek en wil graag een instrument bespelen. Je bent volwassen en je hebt je passie voor muziek nog niet ten volle waargemaakt. Je volgt een lerarenopleiding en je wil muzikale kennis en vaardigheden uitbreiden. Dan ben je welkom in de lessen muziek volwassenen (15+).  Je volgt drie uur les per week: twee uur muziekatelier en één uur instrumentles. Beide lessen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Instrument   – 1 lesuur –

In de instrumentles leer je stap voor stap je instrument bespelen of bouw je verder op je eerder verworven vaardigheden. Je maakt je keuze uit een ruim aanbod instrumenten: viool, cello, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, fagot, trompet, trombone, bariton, hoorn, althoorn, euphonium, piano, slagwerk, gitaar en zang. Op het einde van de vakantie neemt de leerkracht instrument contact met je op om af te spreken waar, op welke dag en op welk uur jouw les doorgaat. 

Muziekatelier   – 2 lesuren –

In de lessen muziekatelier leer je muziek lezen en zingen en leer je de taal van de muziek kennen. Je speelt met ritme, tempo en toon. 

BROCHURE 21-22

Volg ons op Facebook & Instagram

Kunstacademie Zwevegem

Transfostraat 13

8550 Zwevegem

056 / 71 69 76

info@kazwevegem.be

Kunstacademie Zwevegem