Selecteer een pagina

1ste en 2de leerjaar (1ste graad) 

Muziekinitiatie of Kamielkes 

Muziekinitiatie  –  1 lesuur –

Muziek ervaren met je oren en je lijf. In speelse opdrachten zingen, klanken maken en herkennen, luisteren, marcheren, dansen, dirigeren, bodydrummen en spelen op kleine slaginstrumenten, dat doe je allemaal in muziekinitiatie. In deze speelse en zwierige lessen ervaar je muziek als een tweede natuur. Je ontdekt je eigen muzikale kriebel en gaat ermee aan de slag. Hopsaké!

Kamielkes  – 1 lesuur –

Ben je een creatieve doener en dromer, dan is de KAmielkes iets voor jou. In deze muzische klas krijg je een wervelwind van indrukken en ervaar je hoe leuk het is om met beeldende kunst, muziek en woord bezig te zijn. Proeven van de KAmielkes is op jonge leeftijd kennis maken met alles wat de Kunstacademie te bieden heeft. Ideaal als oriëntatie en smaakmaker. De les KAmielkes kun je meepikken direct na schooltijd. 

UURROOSTER 2024 – 2025

SPOT ONS
Facebook
Instagram
#kazgespot

Kunstacademie Zwevegem

Transfostraat 21

8550 Zwevegem

056  28 54 20

info@kazwevegem.be

Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /customers/2/c/4/kunstacademiezwevegem.be/httpd.www/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218 Kunstacademie Zwevegem